vrijdag 11 mei 2018

Ptfe eigenschappen

Teflon is een merknaam van polytetrafluoretheen ( PTFE ), een chemische. Allereerst heeft deze kunststof het laagste wrijvingscoëfficiënt. PTFE is veelal een vereiste bij kritische toepassingen.


Additionele informatie omtrent de eigenschappen van PTFE kunt u vinden onder de Technische . PTFE coating en hun eigenschappen : PTFE Coating. PTFE , een etheen polymeer waarin alle.

PTFE plaat en staf - Polytetrafluorethyleen is nagenoeg chemisch inert, niet. UV-weerstand en opvallende antiklevende eigenschappen. Deze kunststof heeft het laagste wrijvingscoëfficiënt. PTFE heeft een aantal bijzondere eigenschappen.


Als het aan temperaturen boven de 2graden Celsius . Toch bestaan er belangrijke verschillen tussen FEP, PFA, ETFE en . Mechanische eigenschappen POLYTETRAFLUORETHYLEEN - PTFE. PTFE kenmerkt zich ten opzichte van andere kunststoffen door een zeer hoge . PTFE is wegens zijn uitzonderlijke eigenschappen als kunststof geschikt voor.

PTFE (Polytetrafluorethyleen) is een fluorkunststof en kenmerkt zich vooral. Het is door deze uitzonderlijke eigenschappen als kunststof geschikt voor vele . Door de vochtopname gaan maatvastheid en elektrische eigenschappen achteruit. De eigenschappen van PTFE zijn uniek te noemen en wijken dan ook sterk af van die . Inwendige gladde en uitwendig gegolfde PTFE buis voorzien van AISI 304. Slang met de volgende eigenschappen : zelfreinigen extreen flexibel, . Opvallende antiklevende eigenschappen. PTFE vormt samen met de andere fluorhoudende kunststoffen een specifieke groep binnen de high performance . Uitstekende penetratie - hoogwaardige slijtagewerende eigenschappen – waterafstotend - heel lage.


De opgegeven waarden, volgens onze huidige kennis, zijn bedoeld om een globale indruk te geven van de eigenschappen en toepassingen van onze . Deze PTFE spray bevat een zeer fijn . FEP is een co- polymeer van PTFE en hexafluorpropeen en lijkt wat betreft zijn eigenschappen meer op PTFE dan op de andere fluorkoolstofpolymeren. De verschillende soorten kunststof hebben elk hun eigen eigenschappen. PE heeft de volgend eigenschappen. Feb Wanneer virgin PTFE niet voldoet, kan men kiezen voor PTFE met een vulstof om betere eigenschappen te bereiken. Zettex PTFE Grease heeft een zeer hoog temperatuur bereik.


Eriflon PTFE is een kunststof met een aantal unieke eigenschappen. Het materiaal is ongevoelig voor nagenoeg alle chemicaliën, heeft een uitzonderlijk lage . Continue belastbaarheid , zonder druk.

Teflonspray of wel PTFE Spray voor hygiënische droogsmering. Teflon ofwel PTFE spray (Polytetrafluorethylen) is een glijmiddel, smeermiddel en een . Anti-kleef is enkel de meest kenmerkende en toegepaste eigenschap van de coating. Dit laagje kent echter nog een breed scala aan voordelen. Echter, op zichzelf staand is het materiaal vaak te hard om . Hoogwaardige slijtagewerende eigenschappen. Zwaluw PTFE Spray is een op siliconen-olie en PTFE -poeder gebaseerd kleurloos smeermiddel.


PTFE schroefdraad-tape voor water(mengsels) en gas tot 2graden, geschikt voor glycol mengsels in een zonneboiler. High-Tef Oil is een hoogwaardige smerende olie op basis van PTFE. Innotec heeft een product ontwikkeld die meerdere eigenschappen bezit waardoor niet . Verschillende vulstoffen kunnen worden gemengd met PTFE basis poeder om de eigenschappen te verbeteren. Als vulstoffen gebruiken we onder andere . PTFE drooglooplagers zijn bijzonder geschikt voor toepassingen met een hoge belasting en gemiddelde snelheden.


Deze glijlagers kenmerken zich doordat ze. BONFIX afdichtingstape is een eenvoudig aan te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts