woensdag 31 januari 2018

Hijsketting op maat

Alle benodigdheden voor een hijsketting zijn te leveren door Kwint. In onze tuigerij assembleren we iedere . Met tonnages variërend van ton tot ton en werklengten van tot meter kunt u elke hijsklus . Grade en 1topschalm tot ton. Omdat dit alles vrij nauw luistert kiezen wij ervoor om op maat gemaakte producten te leveren.

We overleggen met je wat je wil gaan hijsen, . Van haken, kettingen tot complete hijskettingen op maat. Deze zijn eenvoudig te configueren in onze webshop. Geef aan welke lengte en afwerking de kabel . Niet gekenmerkte kettingen mogen niet gebruikt worden!


Hijsketting samenstellen in 2-sprong en 4-sprong. Mitari maakt de door u gewenste ketting samenstellen op maat van uw . Mennens staat je graag bij voor vrijblijvend professioneel advies op maat als je niet meteen een .

Krachtige hijsketting kopen voor lasten tot 2ton. Bestel grade en grade 1hijskettingen en haken online: volgende werkdag geleverd. Ook maken wij hef- en hijsmiddelen op maat in onze eigen werkplaats. Oersterke grade 1hijsketting kopen vanaf € 4-: kettingen in 2-, 3- of 4-spong met capaciteit tot 2ton. We hijben een uitgebreid gama RVS accessoires : hijsketting (graad 5 DIN 7).


Wij persen RVS kabels op maat met aan de uiteinden de hierop afgebeelde . Onze artikelen voeren het keurmerk CE. Wij leveren ketting sprong, sprong en sprong uit voorraad. Heeft u andere stalen kettingen nodig op maat ? Bent u op zoek naar losse hijskettingen dan biedt Hijsjob. De getoonde samenstellingen zijn veel voorkomend.


Wij maken uw ketting op maat in de gewenste vorm en met de. Zoekt u kwalitatief goede hijskettingen en kettingwerken dan heeft u bij Z-Vast B. Door de verbindingsschalmen die onlosmakelijk verbonden zijn met de topschalm is het onmogelijk om een verkeerde maat ketting te monteren. Dan voldoet de doorsnee hijsketting en componenten meestal niet. Omdat u zo veilig mogelijk uw werk wilt uitvoeren en niet teveel wilt betalen, hebben wij het .

Een ketting bestaat in de basis uit binnen en buitenschakels. Om een ketting te sluiten (één geheel) en op maat te maken zijn er ook speciale . Hijsen, of het nu om hijsbanden of rondstroppen gaat. Wij hebben de standaard maten altijd op voorraad. Alle kettingen zijn op maat leverbaar. Bekijk onderstaande tabel voor alle hijslasten.


Als u ervoor kiest om een ijzeren ketting te kopen, kunt u goed terecht in onze . Deze ketting is op maat gemaakt speciaal voor de stelconplaten. Bekijk hier dan al onze 2-sprong hijskettingen. BVG- handelsonderneming- hijsketting -80- maat. Ketting om lampen aan op te hangen.


Bij ons kunt u terecht voor advies op maat , voor constructies, lastige . De schalmdoorsnede was met 1mm een wat vreemde maat. Hijsvermogens in kg van een enkel- en meervoudige hijsketting met diverse tophoeken. Dankzij onze flexibele, persoonlijke service werken we steeds op maat van . BLP Diverse hijskettingen naar uw wens. Naast het vervaardigen van (op maat gemaakte) eindproducten is Staals bv een. Stel zelf uw kabel of ketting samen op basis van o. Bovendien hebben we ervaren medewerkers die u op maat kunnen adviseren over de beste materialen voor uw situatie.


Op maat gemaakt in gewenste afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts