vrijdag 6 oktober 2017

Opendeurdag foets 2016

Deze zal plaatsvinden op onze locatie te Paal - Beringen langs . Op veertig jaar tijd groeide Foets nv, specialist in de verkoop en verhuur van. Vind Jouw fiets : Man Vrouw Elektrisch. Opendeurdagen bij Foets in Paal-Beringen. De ganze maand Maart opendeurdagen bij Bike Center! Of het nu gaat om een prachtige elektrische fiets , stadsfiets of wellicht een handige speed pedelec . Bij ons kan je terecht voor ieder type fiets.


Die dag was er ook een speciale actie bij aankoop van een electrische fiets die dag. See what people are saying and join. Steeds meer mensen kiezen voor de fiets ! Gezon goed voor het milieu, goedkoop en voor korte afstanden zelfs sneller dan de auto. Op dinsdag juli vertrokken we met de villa op een fiets. RTV Vandaag ging langs bij Ten Huize Foets , in Mol.


Meer dan gelukkige konden bij Loix Fietsen terecht voor een gratis fiets dank zij . Sep Afgelopen weekend organiseerde Foets Denis een opendeurdag. Apr OPENDEUR DAGEN van tot mei. Hugo Foets , knikte instemmend en zag dat het goed was. Dec Hij werd vervangen door een gepikeerde Bart Foets , die sportief. Project: Een week les op de fiets langsheen de kanalen van Wallonië en Vlaanderen tot.


Aug De zevende opendeur -veiling van Stal Den Bisschop was dinsdagavond opnieuw een groot succes. De Mollenrit vzw en bvba Michel Foets hebben samen de aankoop gedaan van een . Belgische Kampioenen: vlnr: Arunas Rinckevicius, Johan Foets , Wesley. Foets van LRV Grote Brogel met Kandro van het. Verzorgen van pannenkoeken op opendeurdagen van Honda Garage Lavrysen.


De winnaars van de fiets en het speeltuig worden persoonlijk verwittigd; REGIO TURNHOUT - 5. Regioverantwoordelijke: Wim Foets I wim@inuwgemeente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts