donderdag 31 augustus 2017

Uitlaatgas co meter

Eindelijk een betaalbaar, maar hoogstaan stuk analyse-gereedschap voor de doe-het-zelver! Vind de beste selectie co meter uitlaatgas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit co meter uitlaatgas voor de dutch luidspreker markt bij . Een extern gemonteerde pulspomp pompt uitlaatgas door de Gastester. CO meten voorkomt koolmonoxidevergiftiging.


Digitale, moderne auto uitlaat CO gas test apparaat met puls pomp. De Brigon 5is een zeer betaalbare en degelijke rookgasanalyse meter.

Hallo, ik wil zel eens een uitlaatgasmeetapparaat aanschaffen voor het afstellen van mijn kjetronic en of LPG. APK CO COmeting verplicht slechte uitstoot meting APK afkeur bij slechte uitlaatgassen. De HandyGas is een viergastester en meet dus CO , HC, 0 CO en berekent de lambda-waarde.


Maha levert de CO ‑ meter inclusief een . Let op dat de meter een product is dat alleen voor doeleinden met uitlaatgas voor . Als je dan iets wilt meten kijk dan eens of er iemand met een uitlaatgas tester in de buurt. Zo ja, dan zie ik niet wat je hebt aan het meten van CO waarden mbv. De INNOVA 5is een tester waarop u kunt vertrouwen.

In Nederland overschrijden de concentraties fijnstof vooral de normen binnen 1meter van een drukke snelweg, of binnen meter van een drukke stedelijke . De tester maakt dit uitlaatgas in het koelsysteem zichtbaar door verkleuring van de testvloeistof. Los naleverbaar zijn: CO -151-testvloeistof en CO -151-3-R . De test maakt dit uitlaatgas in het koelsysteem zichtbaar. Ik denk dat de vraagsteller CO bedoeld (koolmonoxide) en dat kan je verminderen door de motor zo zuinig mogelijk (arm mengesel) af te . Kan ik alvorens naar de autokeuring te gaan zelf ingrijpen om een eventuele te hoge uitlaatgas.


Lucht wordt toegevoerd aan de hete uitlaatgassen om koolstofoxide ( CO ) en koolwaterstof (HC) om de. Andere schadelijke stoffen in uitlaatgassen zijn roet- en fijnstofdeeltjes. Op Speurders vind je uitlaatgas tester gas BOSCH. Onverbrand mengsel in het uitlaatgas veroorzaakt hoge HC waarden. Een te hoge CO waarde wijst op onvolledige verbranding.


Ik blijf bij het punt dat, als je uitlaatgas in de koffer hebt dat een kwestie van. Accuraat tot procent CO bij tot graden Celsius. Veiligheid is van elementair belang en de Kane draagbare CO - meter helpt. CO in het uitlaatgas worden vastgesteld en geloka- liseerd.


De ze waarde nu is van grote invloed op de keuze van het type uitlaatgas - tester. De 4-gas meter geeft namelijk getallen voor het gehalte CO , CO Oen CH.

De APK roetmeter voor dieselmotoren zegt alleen goed of fout. Haal de onderdelen van de detector na elk gebruik uit elkaar, maak ze. Alles was in orde op twee zaken na: tankdop en co -meting.


Probeer anders de lambda sonde er eens uit te trekken als hij aan de 4gas tester hangt. Deze slang is te gebruiken als verlenging voor de. De trechter is voorzien van sonde-opening voor Co. Er zit een hoeveelheid CO en koolwaterstoffen in het uitlaatgas.


Hai, Voor ons PWS hebben we uiteindelijk besloten om uitlaatgassen te gaan analyseren. Meters voor uitlaatgas -analyse, door L. Uitlaatgastester, CO - meter , type GP-450B, 0- CO , aansl. Werking van uitlaatgastesters, Werking van CO - meters , Keuze van het meetapparaat.


CO is beperkt tot max als je auto een lambdasonde heeft en als ie dat. Hahaha, ja en dan met een auto naar huis die voor geen meter rijdt. Dat snap ik ook nog wel, ik heb scheikunde geha ooit O:).


Wanneer de handleiding een CO -peil voorschrijft bij een specifiek toerental, moet een. Wacht seconden na het insteken van de sonde om de meter te laten . SnapShot,Decibel meter ,Sound level meter ,Alcohol tester , Oldham, portable gas. Capacity meters , Carbon monoxide detector , Catharometers, Chassis parts, . Wat is in dat geval de CO -concentratie in het uitlaatgas ? Figuur 1: De samenstelling van het uitlaatgas in volumeprocenten. EGR de uitstoot van CO , HC en NOx drastisch verminderd. After insertion of the pipe wait for a period of seconds for the meter to.


Opmerking: De Gasmeter meet uitsluitend het CO -gehalte van het uitlaatgas en is dus . Een minder nauwkeurige hebben ze ook bij elke APK garage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts