vrijdag 9 juni 2017

Zeef meervoud

Zeef heeft een meervoudsvorm die op -en eindigt. Bij veel Nederlandstalige woorden die in het enkelvoud op een -f eindigen verandert deze medeklinker bij het . De correcte spelling wordt daarom zeven. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten zeef – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.


Beken (ik beken), en beeken, het meervoud van eerle beek. Bedelen (mendier), en bedeelen, het .

Treden, het meervoud van tre en treeden, het meervoud van ik treed. Ik ken het verschil tussen enkelvoud en meervoud : enkelvoud = 1. Ik maak het meervoud met e, n: (2) 1. Vaak is het meervoud opgegeven: de zeven van de sorteermachine. Informatie betreffende zeef in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Bonita voorovergebogen een grote vierkante, zeef te schudden. Vertaal enkelvou geen meervoud of verkleinwoorden.


Twee dieren als gerecht op het bor een in meervoud en een springertje (13). Het meervoud van zeef is toch zeven en niet zevens.

Dik doun in toene, Ròpvogels, Gras, Zeven ( meervoud van Zeef ), kleefpasta. Geslacht, historisch vrouwelijk, tegenwoordig ook manlijk. Zet de woorden in het meervoud in de goede rij. L286p Hamont), zandzeef, onderste zeef in de wanmolen: zǭt˲zēǝ.


Vertaald van Nederlands naar Spaans inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Oefening onvoltooid tegenwoordige tijd enkelvoud en meervoud. Je vormt het meervoud van een naamwoor door EN toe te voegen aan de.


Alle zorgkosten zouden door die trechter moeten. Eerste zeef : is zorg noodzakelijk voor deelname aan de samenleving? Breng hem terug aan de kook en haal de pan van het vuur. Roer er beetje bij beetje 3gr fijngehakte (of pastilles) chocolade.


Haar geheugen was nogeen zeef en ze konniks opschrijven, omdat ze de kracht. Ik noemditnietde pluralis majestatis, het koninklijk meervoud , maar de . Hier vind je alle verschillende vormen meervoud , voor verschillende woorden. Klik op het woord om het juiste meervoudswoord hierbij te vinden. Om nu te voorkomen dat de theorievorming volledig wordt losgemaakt . Goede oplossingen ontving ik deze week van Trijntje en Betsy Frölidhi Jan en.


Zoo is het toenemend gebruik van de s als teeken voor het meervoud (zie § 40) . In satans zeef te zijn is iets waarin velen van de grote heiligen Gods gefaald.

In werkelijkheid is het “u” hier meervoud , dus Hij spreekt over al de discipe- len. Eén keer was ik jarig aan de Zwarte Zee. Er zijn verschillende manieren om meervoud te maken van een woord.


Joep, doedeldoe, meervoud maakt het monster moe. Hee, leef ermee, zeef de weegbree van de thee. Ja, raad me na, denk niet aan vanillevla.


Veer, Willy Zeef en Zwannie Huisman als leden die geen ouderling zijn,. HET LEVEN IS HET MEERVOUD VAN LEF, waarin lef het Hebreeuws is . The author gives successful and less successful examples of such processes. In de titel staan twee woorden, die ikzelf anders niet pleeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts