donderdag 27 april 2017

Transparante kokers

Deze transparante PVC kokers zijn de ideale verpakking om uw product op te laten vallen. De PVC koker wordt gemaakt van stevig materiaal waardoor uw . Met transparante schroefkokers heeft u een opvallende verpakking voor uw product. Grote koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van . Staat uw gewenste formaat er niet tussen, heeft u een vraag of wilt u graag een bedrukking toevoegen aan uw transparante kokers ?

This Pin was discovered by Tupak BV. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Afbeelding van Ds à 1acetaat kokers r5xcm. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt!


Krabbendam Kadoverpakking heeft een ruim assortiment aan transparante doosjes en kokers. Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard .

De kokers zijn leverbaar in bruin, wit en een groot aantal andere kleuren. Wilt u dat uw product zichtbaar is? Kijk dan eens naar de transparante PVC kokers. Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes, doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen, piramides, kokers , rechthoekige transparante.


Neem contact op voor direct antwoord. Rondom het doosje een persoonlijk label. Easy online ordering of writing products, other writing products.


Transparante kokers met zilver kartonnen bodem. Geeft u iemand golfballen cadeau, bestel dan deze transparante koker waar golfballen in passen. Uw product mooi verpakt en direct zichtbaar in transparante kokers. Bedrukt of onbedrukt, de mogelijkheden zijn hier onbegrensd om uw product de aandacht te . Op het deksel van de snoepjes in transparante koker plakken wij een sticker.


Jouw favoriete kleuren van suikerbonen komen beter tot zijn recht in een transparant doosje. Vind koker transparant op Marktplaats. Koker, PVC, Ø mm, 2mm, transparant. Uw producten zijn in deze transparante kokers niet alleen goed verpakt en bescherm maar .

Dit product wordt standaard niet bedrukt met je logo. PET-kokers zijn plastic, transparante kokers die uitstekend geschikt zijn voor het verpakken van kleine consumentengoederen. Het formaat in de artikelomschrijving voor de schuine streep is . Kunststof PETG kokers zijn representatieve (verzend) kokers waarin uw product extra opvalt. We krijgen regelmatig de vraag of we ook transparante kokers verkopen die je zelf kunt vullen.


We hebben geen transparante kokers. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Verkrijgbaar in ronden en vierkanten uitvoering en met verschillende. EVERCLEAR 1GEL 175ml koker Lijm in blik. Met persoonlijk etiket te bestellen die je zelf online kunt opmaken. Zoekt u een kleurpotloden in deels transparante koker in het transparant geel ? Kies voor de bedrukte en onbedrukte producten van Promotieartikelen.


Bison Siliconenkit is een waterbestendige siliconenkit voor alle sanitair afdichtingen. UniCol lijmkit is een gebruiksklare, hoogwaardige lijmkit op basis van Hybride Polymeer. Deze set van Weible Knet bestaat uit een mes, een spatel, een roller en zes grote uitsteekvormen.


TUBE mat zilver vanaf € Met garantie dat wij de goedkoopste zijn en gratis proef. Bison acrylaatkit universeel voor hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts