donderdag 9 maart 2017

Handlier voor boottrailer

Naast de handlier voor de boottrailer kunt u nog veel meer kopen. Zo is er ook nog de slinger voor handlier , liersteunen en andere diverse toebehoren zoals . In de webwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment opgenomen, om er voor te zorgen dat uw aanhanger, boottrailer , paardentrailer of caravan altijd in . Een handlier is een ideaal werktuig om een zware last te verplaatsen of om bijvoorbeeld een auto op te lieren. In de basis zijn er twee belangrijke verschillen. Bij ricks handelsonderneming bent u aan het juiste adres voor boottrailer en aanhangwagen onderdelen.


Deze boottrailer lier is niet geschikt voor hijsdoeleinden. Div bevestigings gaten zodat deze . Staaldraad voor lier, mm met haak meter. Handlier met meter kabel en haak. Deze lier is geschikt voor een belasting van 6kilo en heeft een . Losse slinger voor AL-KO 9kg compact lier 45.


De handlier heeft een versnelling, is voorzien van een vrijloopstand en een ratelstand. Kijk in onze webshop voor de bijpassende lierstandaard voor een boottrailer. Kom naar JH watersport voor uw nieuwe en gebruikte boottrailer. Wij zijn dealer van het merk Pega, kwaliteit voor betaalbaar geld. Zodra de lier wordt losgelaten stopt deze automatisch met draaien.


TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN: Handige lier met een . Handig voor de aanhanger, boottrailer enzovoort. Deze Pega boottrailer is geremd en standaard uitgevoerd met de volgende. PAK Aanhangwagens heeft voor iedere boot een bijpassende trailer.


Een sterke professionele handlier met een horizontale trekcapaciteit van 907kg. Ideaal voor het gebruik op een boottrailer. Voor informatie om een tweedehands staaldraa staalkabel lier of 2e hands handbediende treklier. Merk: ALKO Afmetingen voetplaat: ca.


Pega assortiment onderdelen voor boottrailer. In onze webshop vindt u de bijpassende lierstandaard voor een boottrailer voor de. Ik voel me zelf prettiger bij een handlier , gezien je niet met een lege accu. Ik ben zelf elektricien, en vertrouw die dingen voor geen enkele . Een winkel en webshop voor gereedschap, aanhangeronderdelen, automotive. De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier.


De CT1is een veelzijdige transporter, ideaal voor de autohandelaar of. Inclusief verlichting, reservewiel, instelbare rollen, extra zware handlier met. Vanclaes Rib Marine GYRO Standard geremde boottrailer. Onderstaand een overzicht van de beschikbare boottrailers voor verhuur.


Is vast te bouten aan de trailer , wordt veel gebruikt bij volume trailers ed. Aan de voorkant van een autoambulance zit vaak een handlier , zodat je een . Een juiste prijsverhouding voor mensen die zijn gesteld op levensduur en. Alibaba rvs handleiding kleine handlier voor boottrailer handlier. Licht draaiend en geheel gesloten model.


Met veiligheidsslinger die als lastdruk rem werkt en de last automatisch op elke hoogte . Haacon handlieren zijn ontworpen voor o. Zet de boot op de trailer en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts