donderdag 16 februari 2017

Emailleerpoeder

Emaillepoeder strooien met een zeefje lijkt makkelijk maar is het dus niet. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Je kunt hem maken van simpele haarschuifspeldjes. Tevens kunt u met een penseel motieven.


Yourself je nodig hebt verschillende materialen en gereedschappen. Aan de UGent kan je mee brainstormen over het . Dan wordt het verhit, het draad voorkomt het overlopen van de kleuren zodat . ERFGOEDDAG De 16e Erfgoeddag zet kleine en grote rituelen in de kijker. In deze inloopworkshop ontdekken jong en oud deze techniek.


Zwavellever Diegenen die nu denken dat we zilver met vlees gaan combineren moet ik teleurstellen. Metal sculpture Royalty vrije Stock Illustraties. Een grote verzameling van cliparts , vectoren, illustraties en vector arts. Indication of how fine is the sieve used for dusting enamel, or screen printing.


It also indicates how fine the enamel. Nadien kan je je creativiteit de vrije loop laten en realiseer je . Daarna gaan we aan de slag met koperplaat, zaagbeugel en vijlen en bewerk je . U kunt steeds nieuwe kleuren toevoegen, kleine figuurtjes instrooien en ook kleine. Dan ligt er een volgend plaatje koper klaar.


Emailleerpoeder – Koper – Emailleer Benodigdheden. Ten eerste is het buitenoppervlak roodgloeien vervolgens wordt het emailleerpoeder op het binnenoppervlak gezeefd en enige tijd . Tijdens deze workshop leer je enkele technieken die je kunt gebruiken om het emailleerpoeder te branden tot een mooi glaskunstwerkje. Deze glasachtige “flakes” worden gedeeltelijk ook tot emailleerpoeder vermalen. Kenmerk R002-4316756CIB-cjk-V01-NL Het productieproces bestaat uit . In deze workshop, van tot uur in het MIAT, ga je aan de slag met emailleerpoeder en leer je enkele specifieke technieken, onder het goedkeurend oog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts