maandag 11 juli 2016

Luchtbevochtiger oskar

Design luchtbevochtiger met zeer gering stroomverbruik (6-Watt). Met geïntegreerde hygrostaat waarmee het automatisch uit- . Oskar is een zeer energiezuinige luchtbevochtiger die bijdraagt aan uw woongenot. Esthetisch door het smaakvolle design en de ledverlichting. Voor veelzijdig gebruik, met diffuserfunctie voor . Luchtbevochtiger met laag energieverbruik.


De luchtbevochtiger heeft een apart reservoir voor geuroliën, waardoor je een. Dit product wordt gratis thuisbezorgd! Bekijk de werking van de Oskar luchtbevochtiger.


Snelle levering ‰ÏÓ Webshop Keurmerk. Met zijn ingebouwde hygrostaat meet hij de vochtigheid van de lucht en zal de ruimte bevochtigen . Te behandelen oppervlakte: m2max. Wanneer de lucht bevochtigd dient te worden met een gering stroomverbruik, dan is Oskar Big White daarvoor de perfecte partner! Oskar zorgt voor de ideale luchtvochtigheid in huis. Een optimale luchtbevochtiger met een laag energieverbruik - De Oskar bevochtigers familie is de juiste keuze!


Het is een energiezuinig en krachtig apparaat voor een ideaal . Door zijn geïntegreerde hygrostaat houdt Oskar de luchtvochtigheid op peil. In de woon- en slaapkamer kan Oskar onopvallend de lucht bevochtigen. Als de lucht bij een laag stroomverbruik bevochtigd moet worden, is Oskar precies wat u zoekt!


Twee cassetes die zorgen voor een optimale bevochtiging. Door de anti- bacteriële formule wordt het water gezuiverd van bacteriën. Filters voor de Oskar luchtbevochtiger. LUCHTBEVOCHTIGER STADLER FORM OSKAR EENVOUDIG BESTELLEN BIJ AIRSAIN.


De Oskar heeft een geïntegreerde hygrostaat en schakelt automatisch uit wanneer de . Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis . Deze filters voorkomen de vorming van bacteriën in het water. Deze Zwitserse specialist op het gebied van luchtreiniging werd in. Hij kan ruimtes tot 50mbevochtigen met behulp van koudwater techniek. We hebben het allemaal wel eens gehoord over onze leefomgeving: als de lucht te droog is, is het niet gezond. Is de lucht in uw huis gevuld met pollen, stof, onaangename geuren, virussen of bacteriën?


Geen probleem met de Oskar luchtbevochtiger. Deze koudwater bevochtiger is geschikt voor ruimtes met een maximaal . De Oskar is, net als de Oskar Little en de Oskar Big, een zuinige luchtbevochtiger. Deze luchtbevochtiger komt het beste tot zijn recht in ruimtes tot 50m2. Maak je interieur compleet met Luftbefeuchter Oskar Weiß Pflegemittel!


Voorkom droge lucht met een luchtbevochtiger uit ons ruime aanbod. Stadler Form Robert luchtbevochtiger luchtwasser .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts