dinsdag 29 maart 2016

Brabantia droogmolen liftomatic advance 60m

Inclusief beschermhoes en wasknijpertasje. U hoeft niet rond te lopen met de wasmand- ook met veel natte was aan de lijn draaien de . Niet met wasmand sjouwen - molen draait ook met was heel soepel - Neemt weinig . Droogmolen meter met Ø mm kunststof betonanker. Traploos instelbaar op uw favoriete werkhoogte. Wordt geleverd inclusief grondanker, beschermhoes en wasknijpertasje. Brabantia droogmolen lift - o - matic 60mtr.


De droogmolen wordt geleverd met een betonanker. Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Er is niets lekkerder dan de was buiten drogen. Een droogmolen van goede kwaliteit is dan ook onmisbaar in ieder huishouden.


Séchoir de jardin BRABANTIA Topsinner L. Je kan veel was tegelijk ophangen door zijn meter drooglengte. Liftomatic m met anker, hoes en wasknijpertasje. DROOGMOLEN LIFT - O - MATIC ADVANCE 60M.


The Chatauqua Collection: The Chatauqua lighting collection by Sea Gull Lighting exudes a retro-industrial style via the striking beveled edges inspired by raw . Lift - O - Matic Advance 60M droogmolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts