donderdag 18 februari 2016

Bandenrek wandmontage

Voor de Carpoint bandenstandaard wandmontage en uitstekend advies en service. Dit sterke stalen bandenrek of bandenstandaard zorgt ervoor dat je je . Met dit stevige metalen bandenrek speciaal voor wandmontage bergt u uw winter of zomerbanden inclusief velgen probleemloos en netjes op. PACK bandenrek , opslag voor zomerbanden of winterbanden.


Ruimte én kostenbesparendMet deze opberghulpstukken bewaart u vanaf nu . Voor tegen de wand of muur te bevestigen. Bandenrek , Wandmontage , delig, Rek Bandenrek voor banden. Set bestaande uit twee wandsteunen compleet met montage materiaal voor het ophangen van complete wielen. Enkele opties zijn: met een bandenrek , velgenboom of bandenhoes. Verified Buyer Geverifieerde koper.


Kijk op onze website voor het gehele assortiment: . Bandenmuurrek Dit bandenrek is ideaal om uw banden gedurende het winterseizoen (en vice versa) te stockeren en laat u toe om de plaats in uw garage te . Dan is een bandenrek met wandmontage ideaal. U kunt hierin wielen hoog en droog stallen zonder dat ze in de weg liggen. Als u het rek niet gebruikt kunt u . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Deze pin is ontdekt door Dolf Segers.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts