maandag 12 januari 2015

Salontafel vierkant

Vlojo vierkant - set van twee tafeltjes - bijzettafel - industrieel - hout - metaal. Koop of Verkoop salontafel vierkant op Marktplaats. Vierkant salontafel Bianca - Hoogglans wit met grijs.


Salontafel vierkant , met crash-glasplaat. Bekijk hier de collectie salontafels van By-Boo en meer bekende merken bij Woononline. Deze vierkante HSM Collection salontafel is simpel, maar elegant.

Hierdoor zal deze salontafel in geen enkel interieur ontstaan. Acacia Boomstam salontafel vierkant. Een zeer moderne draaibare hoogglans salontafel op podium. Moderne salontafel vierkant hoogglans wit. Contacteer ons om de correcte voorraad te kennen.


Uitgevoerd in massief eikenhout in de kleur 74. Dit zijn de items uit de Bajadi collectie. Let op: alleen geschikt bij bladen waarin geschroeft kan worden.


De Scarlet tafel is ook verkrijgbaar als ovalen salontaf Laagste prijsgarantie Scarlet salontafel vierkant bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

Is het voor jou belangrijk dat een tafel een mooie uitstraling én een goede prijs heeft? Het blad van deze salontafel bestaat uit . Stijl je woonkamer met een trendy salontafel. Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? This Pin was discovered by Miranda Wolfslag.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Net als de tafel heeft het dienblad een hoogglans afwerking. De verchroomde metalen poten bieden stabiliteit en dragen bij aan de moderne stijl.


Het karakter van de vierkante Nelson salontafel van Arketipo wordt bepaald door het blad. De verschillende segmenten worden door een opening van elkaar . Het tafelblad is gemaakt van gerecycled teakhout en is afgewerkt met een rank . Productomschrijving: Meubelcollectie Bologna is op ambachtelijke wijze ve. De Danica salontafel is een stijlvolle vierkante salontafel met een modern en Scandinavisch design.


Het messing onderstel geeft de tafel een moderne look en. Deze hoogwaardige aluminium vuurtafels met een ingebouwde gashaard zorgen voor veel warmte en sfeer. Deze salontafel wordt gemaakt van grenen houten balken die jarenlang onderwater hebben gestaan, vandaar de prachtige structuren in het hout. Een teak salontafel zult u nergens goedkoper vinden dan bij Teakplaats.


Wij leveren teak salontafels in heel Nederland! De Laccio salontafel vierkant werd door Marcel Breuer ontworpen voor het Amerikaanse designbureau Knoll International.

Voor 17:Bestel morgen in huis. Eiken vierkante salontafel met een opgedikt blad van cm. Het meubel is afgewerkt met een skylt lak, deze lak behoudt de onbehandelde uitstraling van het . Vind hier een ruime keuze bijzondere houten salontafels of stel uw eigen unieke salontafel samen!


Showmodel Showmodel D-bodhi salontafel vierkant. Perfect te combineren met overige meubelen uit de serie New Mexico. Hierdoor heeft de salontafel een bijzondere uitstraling gekreg. Ruime keuze aan producten ▻ Voordelig huismerk ▻ Scherpe . Speciale maten zijn op aanvraag ook mogelijk!


Bent u opzoek naar een salontafel van label 51? Beschrijving: De vierkante bijzettafel die ook gebruikt kan worden als salontafel , uit de landelijke collectie is gemaakt van hardhout en heeft een opliggend blad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts