dinsdag 30 december 2014

Transparante emmer met deksel

Ronde, transparante , emmer inclusief deksel met een inhoud van liter. Prijs is per emmer inclusief deksel en hengsel. Alle emmers en bakjes worden geleverd inclusief de bijbehorende deksel.


De emmers zijn verkrijgbaar met of zonder deksel en in verschillende formaten. Ook kunt u kiezen uit transparante varianten of emmers die ondoorzichtig zijn. Doordat de emmers doorzichtig zijn is de inhoud snel te bepalen tijdens vullen. LAAGSTE PRIJSGARANTIE en TOP kwaliteit. Vandaag besteld is morgen geleverd.


De goed sluitende deksel en het witte hengseltje maken de emmertjes naast extra . Deze emmers zijn voorzien van een garantiesluiting. Een handige bewaaremmer voor snacks, brokvoer of kruiden. Emmer met deksel en hengsel in wit, 5. Het is een transparante emmer met een inhoud van Liter. Professionele fabrikanten en leveranciers voor hete verkoop 500ML pp materiaal transparante plastic yoghurt emmer met deksel en handvat in China. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Emmers liter met deksel – stuks. Natte producten: en liter emmer. Topseal op natte producten: pet PP. Kleur: Melkwit transparant Groen . Verpak vloeibare, poedervormige of korrelige producten in plastic emmers met deksel en doorschijnende plastic bidons met schroefdop en praktische . De ronde kunststof emmers met deksel hebben wij vanaf inhoudsmaat liter t/m liter in het. Tonnen standaard geleverd met deksel - Toebehoren afzonderlijk verkrijgbaar - Voedingsgeschikt Geschikt voor: - Levensmiddelenindustrie - Farma.


Deksel voor liter emmer transparant. L ERE rond zwart, handvaten, onverbreekbaar met zwarte deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts