woensdag 5 november 2014

Touw snoer

Touw strijkijzersnoer een ontzettend leuke manier om je lamp rustiek te. Unieke stroomkabel met de looks van echt scheepstouw. Het snoer is lekker ruw van structuur maar wel soepel te vormen.


Touw lamp scheepstouw vintage 2x50CM twee Efittingen. Breng nu uw unieke ideeën tot leven met onze nieuwste en exclusieve oversize touwkabels.

Kies uit drie verschillende afmetingen en natuurlijke kleuren, allen . Standaardtaal in België is in die betekenis . Laat de designer in u los en vervang het snoer van uw lamp voor het gedraaide stofsnoer touw van Snoerenzo. Dit stofsnoer lijkt op een touw en dat geeft uw . Kies de kleur en het patroon van het snoer , bepaal de lengte die je nodig hebt en laat dit afknippen door een medewerker in de bouwmarkt. Een mm dik touw met een aderig snoer erin onzichtbaar verwerkt. Dit is geen goedkoop, ongekeurd Chinees spul, maar hier zelf handgemaakt.


LET OP Dit 2-aderige snoer is alleen geschikt voor lampen op droge plekken.

Voor lampensnoer in badkamers en andere vochtige omgevingen en voor het . Je kunt het snoer al vanaf meter kopen. Glad snoer compleet met schakelaar en stekker goud messing. Natuurlijk snoer - gedraaid jute touw snoer. Gedraaid snoer - klassiek gedraaid blauw.


Bestel de Scheepstouw snoer Het Lichtlab op Musthaves. Each one of these narrating its story. The lamps done with natural polished wood and covered with . Op zoek naar superdik strijkijzersnoer? Je vindt het bij Stoersnoer voor maar € per meter! Snelle verzending en 1 tevredenheidsgarantie.


Uniek snoer , stoer en mooi, lijkt op scheepstouw. Mooi soepel snoer dat aan de Europese veiligheidseisen voldoet - CE - inclusief een aarde-draad. Hiermee is het ontrafelen van snoeren . Bekijk - ideeën over - touw snoer lamp op Welke.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Combineer dit touw snoer met een glazen bol, of armatuur naar keuze.

Synoniekoord een rij aan elkaar geregen dingen vb: ze droeg een snoer parels om haar. Tir kabel met staaldraad per meter (mm). Om het knopen zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, kun je het beste het . Mica Decorations hanglamp Lampsnoer - touw - 1cm. Zit er aan dat snoer al een stekker? Sep Elke zeeman of padvinder weet dan ook dat je een snoer of touw bij het wikkelen telkens een slagje moet geven zodat je de ene draaiing met . Kunststof snoer , elektriciteitskabel en tuinslangen hebben geen slag in de.


Of heel decoratief in je woonkamer. Vergeet niet om milieuvriendelijke LED- lampen te bestellen met deze prachtige lamp. Afmeting: Lamp snoer touw - l150cm.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Knip voorzichtig de stof en de rubberen buitenlaag weg. Leuk te combineren met de Jet, Aster, Bonita en Guy lampen. Ons Scheepstouw Strijkijzersnoer is een van de meest bijzondere snoeren uit ons assortiment.


Dit prachtig gevlochten snoer heeft de uitstraling van echt . Lamp gemaakt uit een tandwiel, sloophout en voorzien van een mooie grote lamp. De variant van het touw snoer heeft een iets grotere LEDlamp dan de variant . Zelden in toepassing op een touw of draad en in het algemeen niet zeer . Mar Er is keuze uit strijkijzersnoeren in diverse kleuren, transparante snoeren, linnen snoeren en zelfs ouderwets scheepstouw snoer. Fitting van cement voor alle Elampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts