donderdag 25 september 2014

Plunjerpomp water

Een plunjerpomp is een pomp die gebruikt wordt om vloeistoffen met plunjers. In de hogedruk reinigingstechniek is een hogedruk plunjerpomp een pomp die gebruikt wordt om water van een lage naar een hoge druk te brengen. Om dit water aan te vullen zijn er een tweetal voorzieningen beschikbaar, een stoominjecteur op de ketel en de plunjerpomp aan de machine. Plunjerpomp Z-lijn (tot bar).


De robuuste pomp KD-7is in verschillende aandrijf – en vloeistofgedeelte – varianten verkrijgbaar. Andere druktrappen: 1bar plunjer .

Eenvoudige modifikatie van een bestaande plunjerpomp in een hydraulisch. Evenals de kleinere modellen in de RKP range beschikt de 2uitvoering over een robuust regelsysteem dat bestand is tegen water en . Pressure Compensated Pump - Duration: 2:27. Wij leveren vele soorten plunjerpompen. Met een plunjerpomp kunt u vloeistoffen aanzuigen en naar een hoge druk brengen.


Vind de beste selectie plunjerpomp water fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit plunjerpomp water voor de dutch luidspreker markt bij . De kale houten huizen stonden op palen en als het regende, liep het water als. Veel gewasbeschermingsmiddelen lossen moeilijk op in water en wanneer de.

De water - en hygiëneparameters verlangen een continue controle. Lutz-Jesco en Technopool bieden voor deze toepassing precies de juiste oplossing. Mogelijke toepassingen zijn: onder hydrostatische, destruct testen, waterstralen, hogedruk bewerkings centra, water stralen, hoge druk injectie en reinigen van . Hydrofoor, plunjerpomp , hogedrukreiniger, luchtcompressor.


Bij de eerste twee typen verdringerpompen, de plunjerpomp en de. Door deze ronddraaiende beweging wordt water gemalen in een . P5plugkraan P5plunjerpomp B71. MS Tornades gedragen 6L, plunjerpomp. De maximale onderdruk (zuigkracht) die een pomp kan opwekken, is atmosfeer. Dan heeft de pomp een perfect vacuüm gezogen.


Het ledigen en reinigen van pomp en leidingen na afloop van het werk vraagt veel tij vooral bij de plunjerpomp. Het kan nu, met de water windmolen. Door middel van een plunjerpomp wordt het water omhoog gepompt. De afvoer van gelekt water in de bodem heeft invloed op erosie van metalen componenten.


SPECK PLUNJERPOMP zelfaanzuigendProfessionele plunjerpomp voor. Fluid Mechanics, Pump and water systems. Voor een korte broesbeurt met aaltjes wordt vaak een plunjerpomp.


Waar water bij atmosferische druk pas bij 100°C gasvormig wordt, treedt dit bij lagere druk, bij een lagere temperatuur op.

Als je veel lucht samenperst in de windketel, zal er water in de windketel komen. Simer Vlakzuigerpomp De enige pomp die tot 2mm water wegpompt, en in 2mm water kan blijven pompen. Ook leverbaar met laag niveau elektrode schakelaar . De PD-serie biedt u axiale zuigerpompen met variabel slagvolume voor mobiele toepassingen met open circuit. PD-pompen zijn compact en hebben een . HeavyCoat 7is een krachtige, compacte hydraulische plunjerpomp. Pompvisie – Stefan Apel – Een obsessie voor water Pump Users . Afhankelijk van het land moeten bepaalde normen en richtlijnen nageleefd en speciale pompen en technieken . Toepassingsgebieden voor hogedruk plunjerpomp.


Soort Pomp: zelf aanzuigende plunjerpomp. De driecilinder plunjerpomp brengt het water via drie branderketels naar de . Werkdruk : tot 5Bar Opbrengsten : tot liter per minuut. Interpump Group produceert vandaag de dag pompen met een . Wasserknecht Zuiger Pompen zijn inzetbaar om probleemloos en goedkoop water te verpompen. Een handpomp wordt vrijwel altijd uitgevoerd als plunjerpomp. Voor het verpompen van water en andere zuivere vloeistoffen met kleine . Sinds jaar en dag de meest verkochte hydrofoor plunjerpomp in de binnenvaart.


Vatsmeltinstallaties van het type BM 2met plunjerpomp - in het vervolg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts