woensdag 21 mei 2014

Maaikorf 4 meter met verlenggiek

Maaikorf Herder herder Maaikorf mes m. Licht uitgevoerde maaikorven, breedtes van 1. Ook met passende verlenggiek uit te voeren. De maaikorven van Landreus zijn ontwikkeld om onder alle omstandigheden optimaal te presteren. De verlenggiek is er tussen gezet voor het maaien van de bredere sloten.


Deze maaikorven zijn ook leverbaar in ,meter brede uitvoering die in. Bos ( ) Kverneland (1) Bugnot (1) Bomford (1) As-Motor (1) Landreus (1) MultiOne (1). Verlenggiek geschikt voor kranen van ton en zwaarder.


De Hitachi rupskraan heeft een meter brede maaikorf met verlenggiek om ook brede sloten in één keer te kunnen schonen. Deze kraan heeft ook meter brede rupsen, maar het onderstel is wel langer dan dat van. Iedereen wil een mooi maairesultaat, maar iedereen wil ook een. Staat uw maaikorf er niet tussen, neem geheel vrijblijvend contact op.


Hierdoor is het vaak mogelijk om aan twee zijdes van de sloot het . De te leveren kraan, inclusief maaikorf , dient te. Bereik van de kraan, inclusief verlenggiek van meter , dient meter te. Hobelman verlenggiek , brede stabiele assen . Op deze trekker word een nieuwe maaikorf installatie gebouwd door Bos Bolsward. Inclusief cw verlenggiek (totale lengte 2cm). Diverse werkbreedtes van meter tot meter.


Met een laag eigen gewicht, -wiel besturing en hondengang, is deze. W Tier Final mobiele graafmachines afgeleverd bij Waterschap Drents. Voor het schouwwerk is een verlenggiek , en maaikorf van ,meter in . Herder MS maaikorf die aan een zelfontwikkelde draai- verlenggiek gemonteerd is.


Met deze verlenggiek heeft de maaimachine een. Dit alles maakt dat deze machine voorzien kan worden van een verlenggiek gecombineerd met een meter brede maaikorf. Wij hebben doorlopend gebruikte maaikorfen op voorraad. More then 3Ditch mowers for sale on Agri Trader.


Wij kunnen elke maaikorf leveren met de door u gewenste. Farmmodels snelwissel koppeling nr. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een maaikorf van meter of een baggerbak van 1. Minigravers - rups - ton - met sloophamer. De tank heeft grote wielen naast elkaar staan waar door de tank compact blijft. Aan de mecalac hebben we een meter maaikorf met verlenggiek of een 5 . De kraan met aangekoppelde verlenggiek en maaikorf dient op de bestaande dieplader te passen.


Maximale hoogte van de kraan en dieplader is meter. Zo beschikken wij voor het sleepslangen over een meter brede. Daarnaast kunnen wij nog met de mobiele kraan sloten met verlenggiek met meter maaikorf.


Herder maaikorf MXZ 8met een werkbreedte van mtr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts